Koyotl


Ebben az ingyenes böngészős játékban Koyotl a főgonosz, aki ki akarja sajátítani az 5 elem hatalmát. És te vagy az a kiválasztott törzsi harcos, akinek ezt meg kell akadályoznia ebben a böngészős kalandjátékban. Olyan kalandokba vetheted magad ebben a 3D-s fantáziavilágban, ami egész biztosan lebilincsel majd. Kemény csaták és egy hihetetlenül nagy világ vár rád.

A Koyotl ingyenes böngészős játék letöltés és vásárlás nélkül játszható közvetlenül a böngésződben. Így bárhonnan és bármikor játszhatsz, amikor és ahonan csak szeretnél, feltéve, ha van internetcsatlakozás. Maga a Koyotl játék a böngésződben fut. Ehhez egyszerűen csak be kell regisztrálnod, ami természetesen ingyenes. Ha ez megtörtént és sikeresen belépsz az újonnan nyitott fiókodba, már indulhat is a kaland a böngésződben. Ez a böngészős játék egy olyan összetett szerepjáték, ahol szabadon fejlesztheted a karaktered. A karaktereid fejlesztésére számos módod és lehetőséged van, melyek ilyen-olyan irányba mozdítják el a karaktered képességeit, így tartós hatással bírnak a játékmenetedre.
A Koyotl műfajilag egy 3D-s böngészős szerepjáték, azok közt is egy igazi gyöngyszem, melyet az Upjers játékkovács hozott el neked és teszi lehetővé, hogy ingyen játszhass vele. Koyotl világa egy fantasztikus és hatalmas világ, amely minden játékost egyformán lenyűgöz.

A Koyotl 3D-s szerepjátékban törzsi harcossá válasz, mikor belecsöppensz ebbe a varázslatos és elbűvölő 3D fantáziavilágba. Mikor bejelentkezel a játékba, Koyotl világának betöltése előtt létre kell hoznod a karaktered. Különféle fajok közül választhatsz.

A böngészős játékban elérhető fajok:
– medvék
– hollók
– borzok
– gyíkok
– kojotok (prémiumfaj)
– karibuk (prémiumfaj)

Az egyes fajok mindegyike ura az 5 elem egyikének, mely elemek központi szerepet játszanak ebben a kalandjátékban:
– a medvék a tűz elemét uralják
– a hollók a fagy elemét uralják
– a borzok a kő elemét uralják
– a gyíkok a sav elemét uralják
– a kojotok a villám elemét uralják
– a karibuk a sav elemét uralják

Miután kiválasztottad, hogy mely népből való legyen a karaktered, adj neki nevet, válassz színt és arcvonásokat. Ha kész, a karaktered készen áll, hogy kipróbálja magát Koyotl világában.
Rögtön a játék elején törzsi harcosi képzéssel indul a kaland. Ez azt jelenti, hogy megtanulod a szerepjáték alapjait. Ez után teljesen rajtad áll, hogy mihez kezdesz Koyotl izgalmas és óriási világában. Háromszél városából kiindulva különféle küldetésekre mehetsz a világ minden zugába, mely küldetéseket ha teljesítesz, fejlődik általuk a karaktered illetve fokozatosan többet tudhatsz meg Koyotl világáról. Jutalomban részesülsz minden elvégzett feladatért. Találhatsz vagy kaphatsz különféle fegyvereket, páncélokat, italokat vagy egyéb tárgyakat.
Háromszél városa sok szempontból egyfajta kiindulópont a játékban. Találhatsz itt árusokat, de itt az aréna is (csetepatékhoz és hadjáratokhoz), itt az Istenek Oltára (varázslatokhoz), de itt találod a Bölcsek Csarnokát is, ahol az elérhető küldetésekről értesülhetsz. Mert küldetés mindig lesz, ne számíts arra, hogy lesz egy perc pihenés Koyotl világában!
A rád váró feladatok pedig alapjában véve Koyotl körül forognak, a feladatok egyre mélyebb betekintést nyújtanak majd neked a történet hátterébe, illetve egyre különösebb lények várnak majd rád a kalandok során!

A Koyotl ingyenes böngészős játék lehetővé teszi, hogy minden kötelezettség nélkül elmerülj egy fantasztikus, indiános hangulatú világban, ahol kicsit elfeledkezhetsz a mindennapok gondjáról-bajáról. Ez a hatalmas világ csupa kalandot és meglepetést tartogat számodra. A Koyotl játékban egy törzsi harcos bőrébe bújva mentheted meg a világ Koyotl által fenyegetett egyensúlyát, és ehhez még csak fel sem kell kelned a karosszékből. A Koyotl játék úttörő etalon a 3D-s fantáziajátékok között, és csak rád, a kiválasztottra, vár. Álld ki a kalandos próbákat és mentsd meg te Koyotl világát. Regisztrálj most és játssz velünk Koyotl világában te is.

Koyotl 1

koyotl

koyotl2

Reklámok
Kategória: Játékok
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s